Logo

Otthonfelújítási Program pályázat

Image

Készülj fel mielőbb és legyél az elsők között a pályázat megjelenésekor!

1

Korlátozott források

Az Otthonfelújítási Program kerete töredéke lesz annak a 770 milliárd forintnak, amit az Otthonfelújítási támogatás kapcsán kifizettek.
Tehát nem jut mindenkinek. Az előzetes kalkulációk 20 ezer családi ház felújításával számolnak. Ezért nagyon fontos időben felkészülni a pályázat elvárásaira.

2

Nem feltétel a gyermek

Ez tovább élezi versenyt, mert most nem kötik a támogatás igénybevételét a gyermek meglétéhez. Ez különösen jó hír azok számára, akik az Otthonfelújítási támogatásból esetleg kimaradtak. Így szélesebb közönség számára nyilnak meg a kapuk, beleértve az idősebb generációt és a fiatal párokat is, akik már, vagy még gyermek nélkül élnek.

3

Nincs jövedelem korlát

A pályázat nem szab meg jövedelmi határt, így szélesebb társadalmi rétegek számára nyílik meg a lehetőség. Ez a szabadság azonban tovább növeli a pályázók számát, ami még inkább fokozza a versenyt a korlátozott forrásokért. Ezért kiemelten fontos, hogy a pályázók már a pályázat megjelenése előtt felkészültek legyenek, hogy az elsők között nyújthassák be igényüket.

Miben tudunk segíteni?

Image

Szakértőink ellenőrzik a hitelképességed és megvizsgálják, hogy az ingatlanod mindenben megfelel-e a pályázat feltételeinek.

Image

Egy űrlapon feltöltheted a szükséges dokumentumokat, amiket mi egyesével megvizsgálunk és probléma esetén jelezzük azt.

Image

Energetikus partnerünk segít meghatározni azokat a munkákat, melyekkel legkönnyebben teljesítheted a 30 százalékos energia megtakarítást. 

Image

Folyamatosan bővítjük azon kereskedő és kivitelező partnereink körét, akik segítenek neked a szükséges anyagok beszerzésében és a felújítások elvégzésében.

A palyazat-ok.hu csapata

Image

Daróczi Krisztina

Daróczi Krisztina vagyok, pályázatíró szakember. Több éves tapasztalattal a hátam mögött, célom az, hogy minél több ügyfelemnek segítsek sikerre vinni a pályázataikat.
Specialitásom a lakossági támogatások és a napelemes projektek területe. Nagyon büszke vagyok a sok 5 csillagos értékelésre, amit a lelkiismeretes munkámért kaptam.
Szívesen segítek neked is elérni a céljaid.

Image

Daróczi Tamás

Daróczi Tamás vagyok, pályázatíró szakember. Szakértelmem a különböző pályázati lehetőségek feltárásában és azok sikeres menedzselésében rejlik. Számos ügyfél számára nyújtottam már segítséget, legyen szó akár lakosságnak szóló támogatásokról vagy vállalkozások projektjeiről. Ha Te is sikerre vágysz a pályázatok világában, vedd fel velem a kapcsolatot, és dolgozzunk együtt a céljaid megvalósításáért!

Vélemények a munkánkról

Image
Image
Image

Hogyan segíthetjük a felkészülésedet?

   Teljeskörű segítség

 

  •   Megvizsgáljuk az alkalmasságod minden szempontból. (Hitelképesség, ingatlan adottságai, stb.)

  •   Egy űrlapon feltöltheted a szükséges dokumentumokat, amiket mi egyesével megvizsgálunk és probléma esetén jelezzük azt.

  •   Energetikus partnerünk segít meghatározni azokat a munkákat, mellyel legkönnyebben teljesítheted a 30 százalékos energia megtakarítást. 

  •   Szükség esetén ajánlunk kereskedő és kivitelező partnereink közül.

  •   Kérdések esetén kapcsolattartás emailben, videóhívásban, vagy telefonon.

  •    Egyszeri 19900 forint, ami megbízás esetén a pályázatírási díjból majd levonható.

   Letölthető útmutató

  •   Egy letölthető 15 oldalas PDF-ben megtalálsz minden lényeges információt ahhoz, hogy saját magad elvégezd a szükséges ellenőrzéseket.

  •   Kérdések esetén kapcsolattartás emailben, a PDF-ben megadott elérhetőségen.

  •    Egyszeri 4990 helyett 2990 forint, ami a pályázatírási díjból nem levonható.

  •    Bónuszként megkapod még Őrfalvy Árpád 62 oldalas Útmutató a problémamentes ablakcseréhez című könyvét, amely kimondottan hasznos olvasmány a pályázatra készülődés közben.

  •    Extra bónuszként pedig letöltheted Kaczurné Molnár Ágota Energetikai tippek és trükkök című 15 oldalas e-bookját, mely sok hasznos tanáccsal szolgál a tervezett energetikai beruházásodhoz.

 

Image
Image
Image

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mennyire korlátozottak a források az Otthonfelújítási Programban?
Te részt vettél az Otthonfelújítási támogatásban? Ott csak az idő volt korlátozva (2 évig tartott) a ráfordított pénz nem. De most az Otthonfelújítási Program kerete jelentősen alacsonyabb, mint a korábbi Otthonfelújítási támogatásé. Itt úgy kalkulálnak, hogy mindössze 20 ezer családi ház felújítására lesz elég. Ezért létfontosságú, hogy időben felkészülj a pályázatra.

 

 

Szükséges-e gyermek a támogatás igénybevételéhez?
A mostani pályázatnál nem kötik a támogatást gyermek meglétéhez, így többek számára nyílik meg a lehetőség, beleértve az idősebb generációt és a fiatal párokat is. Ez is növeli a potenciális pályázók számát.


Mi történik a hitellel, ha valamit elrontok a pályázat során?
Ha valamit elrontasz, akkor a támogatás nulla százalékos hiteléből piaci kamatozású, közel 90 ezer forintos havi törlesztőrészletű hitel lesz. Ez hatalmas plusz terhet jelent, amit nem engedhetsz meg magadnak. A palyazat-ok.hu csapata segít, hogy elkerüld ezt a kockázatot, és megszerezd a támogatást.



Van-e jövedelmi határ a pályázatnál?
Nem, nincs meghatározva jövedelmi határ, így szélesebb társadalmi rétegek számára nyílik meg a lehetőség. Ez növeli a versenyt, így fontos a gyors és előkészített pályázat benyújtása.

 

 

Miben segíthet a palyazat-ok.hu csapata?
Szakértőink segítenek az eligazodásban, beleértve a hitelképesség ellenőrzését, az ingatlan megfelelőségének vizsgálatát, a szükséges dokumentumok ellenőrzését, valamint a 30%-os energia megtakarítás eléréséhez szükséges munkálatok és anyagok meghatározását és beszerzését.

 

 

Ki áll a palyazat-ok.hu mögött?
A csapatot Daróczi Krisztina és Daróczi Tamás vezetik, mindketten tapasztalt pályázatíró szakemberek, akik elkötelezettek amellett, hogy segítsenek ügyfeleiknek a pályázati sikerek elérésében.

 

Na és tudod mi a legjobb az egészben?

Image

Amennyiben bennünket bízol majd meg a pályázatod teljes körű ügyintézésével, akkor a most kifizetett 19900 forintot maradéktalanul beszámítjuk neked. Így tulajdonképpen ez a felkészülési folyamat nem kerül egy filléredbe sem. 😀

Mi történik, ha valamiért nem vagy alkalmas?

Image

A felkészülési szolgáltatás díjának felét visszakapod, mert csak félig tudsz menni az úton.
A másik fele a mi munkánk ára. Hiszen addig is dolgoztunk az ügyeddel, amíg ez kiderült. 

Szeretnél spórolni és ugyanakkor az ismerőseidnek is segíteni? Itt a megoldás!

Ehhez elég a Facebook oldaladon közzé tenni a lenti rövid szöveget és máris használhatod a FACEBOOK10% kuponkódot és ez 10%, azaz 2000 forint megtakarítást jelent neked.

 

"Én is az ő segítségüket veszem igénybe. https://www.otthonfelujitasi-program.hu/"

Majd kérlek első hozzászólásként írd be, hogy @
Pályázatok, támogatások így megjelölve a Facebook oldalunkat. Ezzel te is segíthetsz, hogy minél több ismerősöd szerezzen tudomást erről a lehetőségről.

Logo

Daróczi Tamás Lajos E.V.

Facebook

Több mint 31 ezer tagja van a Facebook csoportunknak. Te köztük vagy már?

Image

Cím

2527 Máriahalom,
Széchenyi Ferenc u. 45.