A Raiffeisen Bank további háromféle hitelkonstrukciót is kínál

A Raiffeisen Bank további háromféle hitelkonstrukciót is kínál

Mostantól a Raiffeisen Banknál is igényelhető az otthonfelújítási kamattámogatott kölcsön.

Hétfői közleményében a Raiffeisen Bank közölte, hogy a konstrukció igénybevételével a feltételeknek megfelelő igénylők az otthonfelújítási program keretében akár 3 millió forint támogatást is kaphatnak. Ezen felül a Raiffeisen Bank újítása, hogy a lakásfelújítási kölcsön mellett a  további háromféle hitelkonstrukciót is kínál azok számára, akik otthonuk korszerűsítését tervezik.

A Raiffeisen Bank nem számít fel sem folyósítási, sem pedig értékbecslési díjat, elengedi az igényléskori fedezetellenőrzési díjat is. A támogatás összegével a hitel díjmentesen előtörleszthető. Ahogy a többi banknál, így itt is akár 6 millió forint összegig igényelhető jelzálogfedezet mellett, a futamidő 5 és 10 év közötti időtartamban választható. Az állami támogatásra jogosultak számára a kamat a futamidő végéig fix 3%.

Előfordulhat, hogy egyes családok valamilyen oknál fogva nem felelnek meg a kamattámogatott hitel feltételeinek, mégis tervezik a családi fészek felújítását. Számukra a Raiffeisen három további hitelterméket is ajánl: a hagyományos fedezet nélküli személyi kölcsönt, magasabb összeg igénylése esetén a jelzálogfedezetes személyi kölcsönt, illetve a Babaváró Hitelt.

Forrás: portfolio.hu

Kép: Freepik

Oszd meg másokkal is!