"Érdemes időben pályázni az otthonfelújításra, napok alatt elfogyhat a támogatási összeg".
Ezt olvashattuk az Index oldalán. Majd egy másik hír: Április elején 1 millió, míg a hónap végén már 2 milliónál is több pályázóval számoltak – ismertette az RTL Híradó. 

Azt viszont tudjuk, hogy az előzetes kalkulációk szerint a keret kb. 20000 felújításra elég. Tehát csak azon keveseknek fog jutni, aki már az indulásnál hibátlanul felkészült.

Már nem sok időnk van, hogy te is ott legyél az elsők között. De semmi gond, megoldjuk.

Töltsd ki az űrlapot! Dőlj hátra!
Megérkeztél. 

headshot portrait

Daróczi Krisztina és Tamás

KIK VAGYUNK MI?

Mi vagyunk a palyazat-ok.hu, egy olyan csapat, amelynek szenvedélye a sikeres pályázatok megírása. Több mint 3 éves tapasztalattal a hátunk mögött és több száz sikeres pályázat után pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy te is nyerj! Célunk, hogy a pályázatírás ne egy stresszes folyamat legyen, hanem egy sikerélmény, amely közelebb visz az álmaidhoz.

Ide kattintva érdemes elolvasni mit mondanak azok, akik már megtapasztalták, milyen velünk dolgozni! Ők már tudják mi a siker titka.

Vélemények a munkánkról

Image
Image
Image

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Mennyire korlátozottak a források az Otthonfelújítási Programban?
Te részt vettél az Otthonfelújítási támogatásban? Ott csak az idő volt korlátozva (2 évig tartott) a ráfordított pénz nem. De most az Otthonfelújítási Program kerete jelentősen alacsonyabb, mint a korábbi Otthonfelújítási támogatásé. Itt úgy kalkulálnak, hogy mindössze 20 ezer családi ház felújítására lesz elég. Ezért létfontosságú, hogy időben felkészülj a pályázatra.

 

 

Szükséges-e gyermek a támogatás igénybevételéhez?
A mostani pályázatnál nem kötik a támogatást gyermek meglétéhez, így többek számára nyílik meg a lehetőség, beleértve az idősebb generációt és a fiatal párokat is. Ez is növeli a potenciális pályázók számát.


Mi történik a hitellel, ha valamit elrontok a pályázat során?
Ha valamit elrontasz, akkor a támogatás nulla százalékos hiteléből piaci kamatozású, közel 90 ezer forintos havi törlesztőrészletű hitel lesz. Ez hatalmas plusz terhet jelent, amit nem engedhetsz meg magadnak. A palyazat-ok.hu csapata segít, hogy elkerüld ezt a kockázatot, és megszerezd a támogatást.Van-e jövedelmi határ a pályázatnál?
Nem, nincs meghatározva jövedelmi határ, így szélesebb társadalmi rétegek számára nyílik meg a lehetőség. Ez növeli a versenyt, így fontos a gyors és előkészített pályázat benyújtása.

 

 

Miben segíthet a palyazat-ok.hu csapata?
Szakértőink segítenek az eligazodásban, beleértve a hitelképesség ellenőrzését, az ingatlan megfelelőségének vizsgálatát, a szükséges dokumentumok ellenőrzését, valamint a 30%-os energia megtakarítás eléréséhez szükséges munkálatok és anyagok meghatározását és beszerzését.

 

 

Ki áll a palyazat-ok.hu mögött?
A csapatot Daróczi Krisztina és Daróczi Tamás vezetik, mindketten tapasztalt pályázatíró szakemberek, akik elkötelezettek amellett, hogy segítsenek ügyfeleiknek a pályázati sikerek elérésében.

 

Logo

Daróczi Tamás Lajos E.V.

Facebook

Több mint 34 ezer tagja van a Facebook csoportunknak. Te köztük vagy már?

Image

Cím

2527 Máriahalom,
Széchenyi Ferenc u. 45.