Segítség a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban

Segítség a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban

Az otthonfelújítási támogatás iránt hatalmas az érdeklődés és rentegeteg a felmerülő kérdés. A kérelmek háromféleképpen nyújthatóak be.

Nagyon sok az érdeklődő és még több a kérdés a lakásfelújítási programmal kapcsolatban. A megkérdezettek 64 százaléka tervezi otthona korszerűsítését rövidesen, számukra az otthonfelújítási támogatás és a kamattámogatott kölcsön bevezetésével kíván segíteni az állam. A kérelmeket háromféle módon: az Ügyfélkapunk keresztül, a kormányhivatalokban, illetve postai úton lehet benyújtani.

Minden érdeklődőt arra kér Novák Katalin családügyi miniszter, hogy ne a Facebook-oldalán tegyék fel a kérdéseket. A Magyar Államkincstárnál működik egy call center, amelyen telefonon is feltehetők az egyéni kérdések, és írásbeli kérdésekre is hamarosan személyre szabott választ kapnak az igénylők.

A kérdéseket a Magyar Államkincstár oldalán feltüntetett elérhetőségeken lehet közvetlenül feltenni.

Gyakorlati kérdésekkel kapcsolatban olvassák el Kérdések és válaszok az otthonfelújítási programról, Kérdések és válaszok az otthonfelújítási programról II. és Kérdések és válaszok az otthonfelújítási programról III. című cikkeinket.

Forrás: portfolio.hu

Kép: Unsplash

Oszd meg másokkal is!